web analytics
Gå till innehåll

Trött och åter trött

Jag vaknade i morse med ett öra som ömmar. Jag har ingen feber och det brukar man väl ha när man har öroninflammation?! Däremot så är jag trött som bara den. Det var jag redan igår. Min dotter ska ha 20 års fest och jag hoppas jag är piggare då.

Tänk att det är snart 20 år sedan hon föddes. Tiden springer iväg. Tänk så mycket hennes biologiska pappa har missat. Ja det gäller ju alla mina fem äldsta barn. De har inte visat något större intresse för sina barn och jag kan inte förstå det.

Idag ska jag fortsätta med att tvätta och sedan blir det plock lite här och där. Vad ska ni göra idag då?

2 reaktioner på ”Trött och åter trött

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: