web analytics
Gå till innehåll

Trött och frusen

Ja vintern kom till sist. Med vinter menar jag med snö och kyla. Inget blask på trottoarerna utan ren isbana på sina ställen. Det är vita trädtoppar så långt ögat kan se. Men det är vackert, men ack så kallt.

Mina leder trivs inte alls i detta vädret. Jag fryser, blir stel och får svårt att röra på mig. Speciellt efter jag har suttit ner en stund. Jag fick en värmefilt av min son och hans förra flickvän i födelsedagspresent. Den kom lägligt!

På måndag går Hampus tillbaka till skolan. Hemundervisningen är över. För denna gång i alla fall. Man vet aldrig när det blir igen. Hoppas det dröjer. Tror barnen behöver en skola som de går till regelbundet.

Nu ska jag sitta och göra absolut ingenting. Ha en fin kväll!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: