web analytics
Gå till innehåll

Trött och och åter trött

Mer snö på väg!

Ja det är ju just det man vill läsa en lördagskväll när man mår halvtaskigt. Jag har ont i mitt högra öga och är känslig för ljud. Smått ont i huvudet o jag är dödstrött.

Jag tror inte det blir någon melodifestival för min del i kväll. Vill titta då det har skrivits om att det ska bli ett nummer med eld i. Skulle vara intressant o se hur de fixade till det menar jag. Det pratades om fusk med. Nyfiken som man är så försöker man kanske titta iaf.

Hur som helst. Det har snöat här idag. Tråkigt nog. Som de flesta vet vid detta laget så tycker jag inte om vintern. Man har läst att tak har rasat pga snön. För klent byggt förmodligen. De har lovat minusgrader i natt. Svårt att tro då det har varit så milt under dagen men man ska inte sluta o förvånas. Det kommer förmodligen bli glashalt i morgon.

Vi har ätit pizza tidigare idag o ska ha paj i kväll. Om jag orkar vara uppe som sagt. Jag önskar er som läser en fin kväll.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: