web analytics
Gå till innehåll

Trött och sliten

Snön faller utanför. Det lyser upp i vintermörkret. Men jag är ingen vintermänniska så jag har svårt för att njut av vädret. Jag kan tycka att det är vackert men oavsett så sänks mitt humör. Min energi försvinner och jag kan känna mig deprimerad. När våren väl kommer så är min första tanke: Jag överlevde!

Dessa foton tog jag från min äldsta dotters vardagsrumsfönster. Vi hjälpte henne att flytta idag. Hon bor på fjärde våning och ingen hiss finns. Jag har fått motion så det räcker ett bra tag framöver.

I morgon ska jag vara lat och bara finnas till. Jag behöver det. Nu blir det sängen för mig. God natt och sov gott!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.