web analytics
Gå till innehåll

Trött och trött

God kväll. Har tittat på Bonde söker fru och nu är det Berg flyttar in. Efter detta så blir det kalla fakta. Det ska bli mycket intressant och se det i kväll. Jag får förmodligen spela in det för jag vet inte om jag orkar vara uppe tills programmet är slut. Får se hur det blir.

Mitt socker ligger högt och jag känner mig lite tung i mitt huvud. Jag la mig innan idag och vilade för jag orkade inte hålla mig uppe. Helt slut var jag när jag tog cykeln och skulle hämta barn på dagis och skola. Det blev en snabb matlagning hemma och nu har det blivit lite TV men ska nog hoppa ner under täcket nu. Ska se Kalla Fakta på där tror jag.

Mer än så här blir det inte i kväll. Jag hoppas ni alla får en fin kväll. Sköt om er!

Intressant?

1 reaktion på ”Trött och trött

 1. Linda

  många som känner sig trötta idag...jag själv skyller på migrän och vädret...tror att hösten gör att man blir lite långsam, även om man tycker om årstiden. Nu längtar jag till ledig helg och att inte göra någonting alls.
  Har också sett bonde söker fru ikväll...tror nog att det kommer att sluta med kärlek hos mer än en av bönderna.
  önskar dig en fin morgondag.
  kram

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: