web analytics
Gå till innehåll

Trött på bröllopet

Det är snart helg o det vankas bröllop. Våran kronprinsessa ska säga JA till sin Daniel. Ska ni se det? Jag ska INTE se det. Det har varit så mycket skriverier om detta bröllop i tidningarna så man känner sig lite mätt på det faktiskt redan. Innan det ens har börjat.

Det har varit allt från Systern Madeleines singelresa till prästen som trillade. Aftonbladet har kommit på länken mellan de båda två. Fast de kallar det för ödet. 

Tror ni på ödet? Jag tror att det som händer o sker har en mening och ibland kan saker o ting hända som man kan känna att det är förutbestämt. Jag är lite si o så med själva ödet men jag går nog mest mot att jag tror. Svår sak det där.

Hur som helst så ska inte jag se på bröllopet. Vi åker till Ullared i stället o fyndar. Förhoppningsvis så är det så många fler som ska se bröllopet så det inte är fullpackat i Ullared när vi kommer dit.

Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet. Åker så fort sambon kommer hem. Ha en fin kväll alla läsare!

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Intressant?

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

3 reaktioner på ”Trött på bröllopet

 1. ingersord

  Spyless, rent av spyless på detta dyra jippo. Jag bojkottar allt vad jag kan.
  Är skitsur att det ska tas skattepengar till deras fest, när vi behöver mera till vård och omsorg... Fy tusan säger då jag!

  Svara
 2. Smulan

  Ja jag håller fullständigt med dig. Det gnälls över att det inte finns pengar till vården (som det inte gör) Så ska de lägga ner så mycket pengar på ett bröllop!

  Jag struntar blankt i om det är en prinsessa som gifter sig.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: