web analytics
Gå till innehåll

Tröttheten infinner sig

Att ha barn med speciella behov är ibland mycket ansträngande. Jag är totalt slut kan jag säga. Det är kanske nu man undrar om man gör rätt i det man gör, men man måste gå på den innersta känslan. Magkänslan. Jag är så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig men tröttheten beror inte enbart på barnens behov utan det har varit mycket de senaste veckorna. Det kommer nog i kapp en nu sakta men säkert.

Ska snart åka på semester och den behövs. Jag ska inte göra så mycket och inte planera så mycket heller utan jag önskar nog ta dagen som den kommer. Rensa hjärnan lite och skaka av mig alla negativa människor som finns där ute i vår värld.

Det är dags att göra lite mat. Magen säger ifrån. Ha en fortsatt fin dag.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Tröttheten infinner sig

  1. Bente

    Ja det tar krefter og energi.Det er helt sikkert.Og noen ganger er det ikke barnet med spesielle behov som tar mest,men alle uvitende mennesker rundt.

    Ta deg tid til å hente inn litt energi.Ha en fin dag.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: