web analytics
Gå till innehåll

Tung dag med huvudvärk

Vaknade med huvudvärk. Inte så skönt kan jag säga. Just nu känns det bara tungt men huvudvärken är borta i alla fall.

Igår var det helt underbart skönt väder. Det var varmt och skönt. Fler sådana dagar tack.

Jag är så trött idag. Det är nog en blandning efter terapin igår och det soliga vädret. Idag ska jag bara ta det lugnt. Jag behöver det. Igår gjorde jag ett nytt återberättande. Det var ett tag sedan nu. Det är jobbigt att komma det minnet nära igen. Ibland känns det som att jag har en röra med känslor inombords som jag inte alltid kan sätta ord på. Nu har jag som hemuppgift att lyssna på återberättandet minst 3 ggr denna veckan. Gärna fler. Sen har jag andra hemuppgifter som jag ska göra. Jag är inte arbetslös i alla fall. En av hemuppgifterna är att blunda några ggr om dagen. Lätt uppgift för många men otroligt jobbigt för mig. När jag blundar så är det mycket som kommer tillbaka.

Jag ska försöka komma igång och läsa igen. Ett tag sen nu. Älskar ju att läsa men koncentrationen har inte infunnit sig. Kanske så kommer även den som ett brev på posten 😊 Man kan ju hoppas. Men nu ska jag göra några av mina hemuppgifter. Lika bra och sätta igång. Det är ett jäkla jobb bara, men det går.

Ibland blir jag så ledsen, arg, förtvivlad, irriterad. Tyvärr inte på dom som egentligen är dom skyldiga utan jag blir det på mig själv. Min hjärna är så kluven Ibland. Jag försöker lära mig allt jag kan om hur min hjärna fungerar. Vad PTSD gör för människan. Det är en hel vetenskap. Jag försöker förstå varför jag tänker som jag hör, varför jag gjorde som jag gjorde mm mm. Jag hatar min hjärna ibland. Det hjälper inte men jag blir så trött på denna hjärna. Man har genomlevt ett helvete innan och nu ska man jobba som ett svin för att få ett normalt liv. Det känns som att livet straffar mig ibland.

Min terapeut får tjata på mig. Skämmigt Ibland. Bara hon inte tror att jag inte vill lära mig eller inte bryr mig. Allt går inte in I huvudet på en gång. Det går sakta men säkert in. Jag måste ge mig själv tid, men gudarna ska veta att det är svårt.

Jag hoppas ni alla får en fin och solig dag.

Publicerat den Kategorier PTSD

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: