web analytics
Gå till innehåll

Tur med Cinderella och Harry´s

Dagarna har gått fort. Vi åkte ner till Skåne i tisdags och kom hem i fredags. Vi hade småpojkarna med oss när vi åkte. De var med på båten Cinderella. De var så duktiga. På vägen upp satt de hur snällt som helst och på vägen hem så somnade de nästan direkt. På båten blev det lite tjat men det var fullt förståligt för de vill ju leka i bollhavet 🙂

I fredags när vi kom hem så fick vi besök av en långväga släkting. En kusin som bor i Danmark och som jag aldrig har träffat tidigare. Det var jätteroligt att få träffa henne och framför allt så skapar hon en egen uppfattning om mig och min familj.

I går stod jag och frös ute i 5 timmar. Det var skyltsöndag och adventshelg så jag sålde smycken på stan. Stéphanie och hennes klass sålde kakor och det gick hur bra som helst för dom. Vi stod där idag med men det var knappt något folk. Kakorna gick som smör i alla fall. Robin hjälpte mig med att sälja lite 🙂

Igår kväll gick jcg och Fredrik på julbord på Harrys i stan. Jättefin mat och den var jättegod. Det blev sedan lite rock på scenen. Den första killen var ju helt värdelös men tjejen som kom sen! Hon hade en superfin röst.

Nu sitter jag här och är lagom trött efter all frisk luft som jag har fått. Bilderna är från Cinderella, torget och från det fina julbordet. Ha en fin söndag!

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: