web analytics
Gå till innehåll

Tur och retur med Cinderella

Underbar helg med familj och vänner. Turen gick till Skåne. Det var marknad i stan. Det blev karuseller och lite fynd. Träffade bästa vännen Carina och såg hennes fina hundvalpar. Pratade bort tiden en stund. Sen var denna lördag borta.

På söndagen var det att gå upp tidigt. Vi tog bussen som tog oss till Stockholm där vi sedan tog färjan till Åland. Stod på finsk mark ett kort ögonblick. På färjan var det god mat, bra underhållning och trevligt sällskap. Det blev även lite dans.

Då det var mors dag så blev jag firad på bussen av mina barn. Jag fick en kortlek och ett fint kort. Jag samlar ju på kortlekar så presenten kom väl till pass. Jag fick även ett bokmärke som jag kan ha till min bok som jag läser. Av Robin fick jag en resväska. Har velat köpa en länge men det har aldrig blivit av. Tack så mycket mina älskade ungar!

I måndags så gick turen tillbaka till Stockholm från Åland. Sen blev det buss hela vägen ner till Skåneland igen. Hemma sent. Mycket pga ett nerfallet träd som låg över hela vägen. En kontainerbil stod i kön och tog chansen att mosa trädet så vi kunde ta oss vidare i den ena filen.

Igår tog jag tåget hem med fyra andra familjemedlemmar. Det var riktigt skönt. Man hade plats att röra på benen. Jag kunde dricka kaffe och läsa en bok i lugn och ro.

Barnen var superduktiga. De satt stilla på resorna. Stor eloge till dom.

Tack alla som var med. Det blev en underbar helg!

Cinderella

Cinderella

Cinderella

Cinderella

Cinderella

Cinderella

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: