web analytics
Gå till innehåll

Tur till Kalmar

Fredag och det är Let´s Dance på TV.  Jag missade förra veckan och tänkte ärligt talat inte se det i kväll heller men Fredrik satte igång TV:n och kanalen stod på fyran så vi satte oss för att titta.  Ännu en Wahlgren är med. Jag undrar om de ska gå igenom hela släkten? Denna gången var det Bianca Wahlgren Ingrosso som stod på tur. Jag blev väldigt positivt överraskad. Hon var mycket duktig. Hon kommer vara den första och den sista jag  hejar på i den släkten. Vi får väl se om hon fortsätter att vara lika duktig. Men det tror jag faktiskt.

Vi tog en tur till Kalmar idag. Det blev en spontan utflykt dit kan man säga. Inget vi planerade från början utan jag fick en fix idé innan och skrev till Fredrik om vi kunde ta oss en tur över bron och det gjorde vi. Underbar himmel som jag inte kunde låta bli att fotografera. Bild finns nedan.

I morgon är det lördag och det ska bli så skönt med lite ledighet. Med ledighet menar jag sovmorgon. Det är skönt och kunna slippa väckarklockan och bara ta det lugnt. I alla fall på morgonen. Under dagen blir det tvättning och dammsugning.

Kram och ha en fin kväll.

Solnedgång

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: