web analytics
Gå till innehåll

Två helt underbara människor ❤️

Det finns människor man möter genom livet som hamnar i ens hjärta. I mitt hjärta är det inte vem som helst jag tar in men det finns några stycken. Det är Carina och Helen.

Helen träffade jag genom min lillasyster. Vi utvecklade en vänskap som enligt mig är den bästa man kan ha. Vi träffades varje dag i stort sett. Var inte jag hos henne så var hon hos mig. De dagar då vi inte träffades så hade vi kontakt via telefonen. Helen är en underbar vän som jag verkligen älskar. En mer underbar person får man leta efter. Tror inte det finns. Helen är min raka motsats kan man säga. Hon är en tuff brud i lyxförpackning hahaha. Helen säger man inte emot i första taget, speciellt inte när man vet att hon har rätt.

Helen hjälpte mig under en svår tid. Hon höll mig ovanför vattenytan kan man säga. Hon betyder så mycket för mig ❤️ min bästa vän i livet!

Carina lärde jag känna 1996 så det är några år. Hon hjälpte mig mycket när jag verkligen behövde en vän. Jag föll ner i depression och levde med ångest. Jag som en gång varit så social fick social fobi. Gick jag några meter från min bostad så fick jag panikångest. Jag dansade gammeldans men varje lördag så bokade jag av. Mamma och min bror fick åka själv. Ja jag var rätt så ensam men vid min sida hade jag alltid Carina ❤️ är för evigt tacksam för att hon var min vän. Min bästa vän som tyvärr gick bort för 4 1/2 år sedan. För evigt älskad ❤️ aldrig glömd

Det var en mysig dag men trött var man när man kom hem igen.

Idag har vi haft andra roligheter för oss men det skriver jag om i morgon 🥰

God natt och sov gott ❤️

2 reaktioner på ”Två helt underbara människor ❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: