web analytics
Gå till innehåll

Två killar hemma

Sverige vann på en fullsatt Globen. Kan det bli bättre? Jag gissade att Sverige skulle vinna med 2-1, men det blev 5-2. Det var en rolig match att se faktiskt. Det var inte många chanser som Tyskland fick egentligen och det märktes med tanke på att de bara fick in 2 mål. Det var inte långt in på den första perioden som Sverige fick in några mål. När går nästa match och vem ska de spela mot då? Någon som vet?

Idag sitter jag med två småpojkar hemma. Tycker det är skönt att ha dom hemma ibland och pyssla om dom. Tiden går så snabbt så snart är de stora och man undrar vart tiden har tagit vägen. Det ser ut att bli fint väder idag så det blir nog lekplatsen lite senare idag. Annars är det tvätt som gäller idag med. Ska även fortsätta i min dotters rum och försöka få i ordning där. Vi har ju bytt rum så vissa skåp och kläder som är i det rummet idag ska ut därifrån.

Hur ser er dag ut idag då?

Intressant?

2 reaktioner på ”Två killar hemma

 1. Lotta

  PÅ fredag spelar tre kronor igen, då mot Ryssland, tror dom börjar klockan 20.00 eller om det är 20.15.
  Här skiner solen idag så vi har varit ute på en promenad, just nu sitter jag på balkongen med datan i knät, bäst att passa på i morgon kanske det regnar igen...
  Önskar dig en fin fortsättning på denna dag.
  Kram!

  Svara
  1. Smulan

   Tack. Då ska jag titta 🙂

   Ja man får passa på när man har möjlighet. Helt riktigt.
   Tack. Önskar dig en fin fortsättning med.

   Kram kram

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: