web analytics
Gå till innehåll

Två kök på Storgatan i Borgholm

Nog vaknar man när man går ut. Det blåser kallt och regnet hänger i luften. Jag gick upp tidigt idag fast jag är ledig. Gav mina älskade barnbarn frukost och tog dom till dagis. Gick med raska steg hemåt. Man ville komma hem innan regnet kommer. För det lär nog komma lite i alla fall.

Det är tyst här hemma. Rätt så skönt faktiskt ibland och bara andas in tystnaden som råder. Mina hundar ligger och latar sig i soffan. De kan verkligen ligga och slappa utan att få dåligt samvete hahaha.

För tre år sedan vid denna tiden så satt vi nere vid ankdammen i bara linne och njöt av vädret och ankorna som badade i dammen. Idag så är det tjock jacka som gäller. Man kan tro att det nalkas höst i stället för vår faktiskt. Jag hoppas att vi kommer få värme snart. Min kropp behöver det.

Denna kyla tar hårt på mina leder. Min rygg gör ont och i går så hade min högra höft problem. Det gjorde ont både i stående och sittande position.

Igår var jag lat faktiskt. Jag orkade bara inte ställa mig vid spisen och laga mat så jag tog familjen till en nyöppnad pizzeria i stan. Väldigt goda pizzor får jag säga. Jag smakade en liten bit. Var ju bara tvungen. Annars så satt jag med min schnitzel som var lika god den. Ägaren kom ut med en pannpizza som han bjöd oss på. Det kommer bli fler besök dit för oss. Inte för att vi fick en gratis pizza utan för att de verkligen serverade god mat och var supertrevliga. Ska ni till Borgholm och vill äta gott så rekommenderar jag Två kök på Storgatan i Borgholm.

Idag ska jag inte göra ett enda dugg. Min fibromyalgi lever sitt egna liv idag. Ryggen är dålig och den behöver man inte bara i arbetet utan även i det dagliga livet så den får man vara rädd om. Ibland är det svårt att låta bli att göra saker och ting men jag har lärt mig att jag måste. Dock inte alltid så lätt som sagt. Speciellt inte när man 'är van vid att göra det mesta på hemmaplan.

I morgon är sista dagen för barnen att gå i skolan denna veckan. Sedan kommer det en efterlängtad helg för dom. Blir det fint väder så kommer vi att vara ute en hel del. Vi får väl se om regnet håller sig härifrån.

Jag hoppas ni alla har det gott. Sköt om er. Tänk på att ni är värdefulla <3

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: