web analytics
Gå till innehåll

Två nya familjemedlemmar

Idag har vi hämtat hem två små kattungar. En jätte söt grå hankatt och en gul och vit han katt. Även han jättesöt. Det var egentligen meningen att vi skulle ha en hon katt för Skruttan som blev överkörd var ju en tjej. Efter det hon blev överkörd så lovade vi småpojkarna en ny katt och det skulle då bli en hona.

Vi fick tag på en hona och hos samma personer som hade den honan hade fått två olika kullar från två kattmammor. Den ena kattungen från den andra mamman fastnade jag för och det var då en hane. Vi bestämde oss för att ta båda två.

Veckan efter vi hade varit och tittat på dom så fick Fredrik ett telefonsamtal där han fick veta att katterna var avlivade för de hade fått kattpesten. Nu hade vi lovat pojkarna två katter. Vi letade och letade efter en hon katt men vart vi än fick se en hon katt till salu så var den redan såld.

Stéphanie var hos en kompis för några veckor sedan och där hade de en grå kattunge som var till salu. Ja naturligtvis en pojke men vi valde honom i alla fall. Sedan hittade jag en ur söt flicka på blocket och skrev att vi var intresserade. Men den hade precis blivit såld men de hade en pojke kvar. Ja vi åkte dit idag och köpte honom med. Han var så söt.

Ja dom är så söta de små liven. Den grå låg och sov hos Diana. Hur den älskade att ligga kan ni se på bilden här över till vänster. Den gula ligger gärna hos mig och myser.

Annars har dagen varit bra idag. Bättre än i går i alla fall. Kanske vänder det nu med humöret. Vi var ner till stan en sväng idag. Köpte en blomma som vi satte på Thomas grav och på min pappas grav. Fixade bort lite ogräs och vattnade. Det blev så fint så.

Efter besöket på kyrkogården så gick vi till lekplatsen med barnen. Vi stannade dock inte så länge för vädret var inte att lita på. Men pojkarna hann och leka av sig lite iaf.

Det är Viktoria dagen idag och som vanligt så är det regn i luften och på sina ställen så kommer det ner till marken med. Vi ska inte dit. är inte intresserad och stå där och tränga mig.

Jag satt och läste om Anna Skipper i aftonbladet. Enligt hennes svärmor så skulle hon ha lånat 3 miljoner kr till Anna och hennes dåvarande då var kvinnans son. Pengarna skulle återbetalas när de hade fått sitt hus sålt men det har inte kommit in några pengar till svärmodern.

Enligt Anna så skulle dessa pengar vara en gåva och tydligen så tänker hon inte betala tillbaka. Om man ska se det från svärmoderns ögon så tycker jag att det är för jävligt att Anna Skipper inte betalar tillbaka den skuld som hon har till sin före detta svärmor. 3 miljoner kronor är ingen liten summa och fick hon och hennes dåvarande man sålt sitt hus och gick med vinst på 5 miljoner så borde de ju haft råd att betala tillbaka.

Ska man se det från Anna Skippers ögon så varför betala en skuld som man fått i gåva? Varför ska bara Anna betala tillbaka skulden opm det nu var både hon och hennes man som fick nytta av pengarna?

Hur som haver och vem som nu har rätt så kan jag inte låta bli att tycka att det är lite för jävligt av Anna faktiskt. Om hon nu gick med vinst med 5 miljoner så är hon inte fattig. Hon borde kunna ge tillbaka i alla fall halva den summa som hon säger sig ha fått i gåva och sedan hade allt varit ur världen. Betyder verkligen pengar allt här i världen?

Intressant?

3 reaktioner på ”Två nya familjemedlemmar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: