web analytics
Gå till innehåll

Två sanningar att ta i beaktande…


1. Innan du diagnostiserar dig själv för depression eller lågt självvärde, försäkra dig om att du inte bara är omgiven av skitstövlar

2. Gråt aldrig över en person som sårar dig... bara le och säg...
-Tack för att du ger mig chansen... att träffa nån som är bättre än du...

Visst är det väl så?

Ikväll har jag vikt tvätt. Jag fick hjälp med stora dottern. Tack Stéphanie! Hon är en pärla den tjejen. Jag har verkligen stor hjälp av henne. Inte bara av att vika tvätt utan hon håller mig sällskap ibland när jag pärlar.

Alla som läser aftonbladet vet att Idol-Nicklas är försvunnen. Jag läste nu att polisen befarar att han är död. Man ska inte spekulera men jag tror tyvärr också att han är det. Känns lite lustigt att hans kläder låg kvar på piren. Det är mycket tragiskt om polisen har rätt. Jag hoppas på att han ska återfinnas oskadd.

Nu ska jag titta lite på TV och bara ta det lugnt. Ha en fin kväll!

Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: