web analytics
Gå till innehåll

Två troll på besök

Igår kom två av mina troll hem till mig. Vi tittade på Toy Story och några avsnitt av Musse Pigg. Vi var lata med andra ord!

Det märks att man inte är ung längre. Antingen är det åldern som är orsaken eller så är det för mitt psyke skull. Tror det är en blandning. Jag klarar inte av stress och med livliga barn kan jag känna mig stressad.

Idag kommer min dotter hem och hälsar på. Robin är redan här med sina barn. Vi ska äta gott och sedan se nya Trolls på tv:n tillsammans. Det ska bli mysigt.

I morgon åker jag med barnen till Kalmar. Ska till behandlingen på måndag. Jag har inte gjort min ena hemuppgift. Varför? Ja för att gå till hamnen så måste man ju gå ut. Det är väl där det stora hindret har legat. För 14 dagar sedan gick det bra, men sedan gick det bara utför.

Många tänker att det är väl bara att gå ut, men det är inte det. Jag har inga ursäkter utan jag har svårt att bara gå ut och gå. Speciellt i vintertid. Jag ska försöka "skärpa"till mig. Ingen mer än jag hade blivit glad över att bara kunna öppna ytterdörren och gå ut utan att känna en sådan tyngd i min kropp. Tvinga mig att gå. Jag är långt ifrån lat, men just nu känner jag mig som det.

Vi är på rätt sida av året i alla fall. Om en månad börjar våren ge sig till känna. Med våren kommer folket till ön. Jag hoppas bara att folk tänker till innan de stormar ön. Covid-19 finns fortfarande kvar.

Nellie med Sally ❤
Sebastian med Cindy och Mimmi ❤
Corall ❤

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: