Gå till innehåll

Två turer till Kalmar

Var i Kalmar idag två ggr. Första gången så var jag där för min egen del. Träffade  min samtalskontakt och pratade i en timme. Hade en hel del att förtälja. Det är skönt att fått ur sig så mycket som jag fick för det är tungt ibland.

Sedan i eftermiddag så var det dags för Hampus att besöka sjukhuset. Han skulle testas för att se om han har epilepsi. Nu tror ju inte jag att han har det men han ska testas för att utesluta det. Det gick bra. Han skulle sova en stund och det hade han svårt med fast han hade fått någon tablett för det. Han fick ta en till. Han var så duktig.

Vi åt på Burger king innan vi åkte hem och han köpte sig en stor muffins där. Den tyckte han om 🙂

Jag har nog hittat skor som jag ska ha till mitt bröllop. Jag vill ha låga skor och dessa var jättefina. Får se om det blir dom framöver men det lutar åt det i alla fall. Jag vill inte ha höga klackar för jag ska ju kunna gå i dom utan att trilla hahahaha.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Det är en dag i morgon med. Robin gick ut idag och kom hem med ett Stipendium för ett gott kamratskap samt en biobiljett och en värdecheck på en popcorn meny. Till det fick han en jättefin blomma. Det var fint av skolan att faktiskt uppmärksamma en sådan sak som gott kamratskap.

Nu får ni ha det så bra och sköt om er.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: