web analytics
Gå till innehåll

Två veckors paus

Sitter och varvar ner i mitt sovrum. Det har varit stressiga dagar och jag känner att jag måste ta det lugnt. Allt för att orka med julen och med allt vad det innebär. Jag har julhandlat en del. Julklapparna är inslagna men det är lite mer som behöver göras. I kväll ska jag på bio med Hampus, Pontus och med tre av mina barnbarn. Vi ska se Sing 2. Ser fram emot det. I morgon ska jag julhandla och julbaka med barnbarnen och Stéphanie.

Jag har julledigt från terapin nu i två veckor. Har dock hemuppgifter som jag ska göra. Gärna dagligen. Vi hade utvärdering nu i måndags och symtomen för PTSD har minskat ytterligare. Ligger fortfarande över gränsen men det är ändå skönt och se siffrorna. Dom bevisar att jag jobbar hårt med min terapi.

Efter man har varit på terapin så går tankarna varmt. Helt plötsligt kan jag tänka på händelser som jag inte har haft en tanke på innan. Tror dock att det är bra för det är en del saker som man har förträngt. Tror att det är bra att även det kommer upp till ytan. Bättre att det kommer nu än sen när terapin är över.

Jag har en helt underbar terapeut faktiskt. Hon kan vara tuff men hon har rätt i det hon säger. Jag tycker om människor som säger som det är. Är rakt på sak. Hellre det än att gå runt det. Min terapeut är rak på sak. Det är så det ska vara. Hon snappar upp saker i det man säger. Får mig att tänka och fundera för att sedan få mig att se saken på annat sätt. Vi vänder och vrider på mina tankar. Framför allt om tankarna som jag har om mig själv. Jag har gått på terapin i 18 månader nu och jag går förmfram till sommaren. Det känns tryggt faktiskt.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, sedan får jag väl göra lite nytta. Jag önskar er alla en fin dag. Varm kram till er alla ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.