web analytics
Gå till innehåll

Tvätt och åter tvätt

God morgon. Idag står det tvätt på schemat. Det ska tvättas och torkas samt vikas. Jag har o göra hela dagen med andra ord. Idag blåser det inte så mycket. Igår blåste man ju nästan bort. Hösten har kommit nu och det märks både inne och ute. Det är varma tröjor och jackor som gäller nu. Mössan åker snart oxå på.

Jag vaknade i natt och kunde inte sova. Jag vaknade upp med en märklig känsla av att inte vara ensam i rummet. Det var jag ju inte heller men Fredrik och Pontus sov. Jag gick på toaletten och åt sedan två mackor för jag kände mig hungrig. Sedan gick jag o lade mig igen men det var svårt att somna om. Jag tyckte Pontus kändes lite varmt i natt, men han är rätt så varm av sig och han var pigg i morse så det var nog bara något som jag kände. Jag var kanske själv kall.

Nu ska jag fortsäta med mitt här hemma et tag. Ni får ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: