web analytics
Gå till innehåll

Tvingad till övergrepp?!

Man har hört talas om assistenter som utsätter handikappade för övergrepp, men jag har aldrig läst att en handikappad kräver sex av assistenter. Det är säkert vanligt det med. Som allt annat. Jag kan däremot inte förstå hur en handikappad kunde tvinga sina assistenter till att utföra både det ena o det andra. Vad gjorde att de kände sig tvingade till det?

Ja man vet ju aldrig. Man ska aldrig slutas att förvånas egentligen.

Idag är det verkligen slappdag här hemma. Vi satte i gång en film mitt på ljusan dag o myste med barnen. Gott gott. Vad som händer härnäst vet jag inte. Har inget planerat. Vad jag skulle behöva göra är en annan sak 😉

Det är en typisk söndag tycker jag. Grå och tråkig. I morgon ska jag åka 30 mil för att vara med på ett möte. Ett möte som ska bli väldigt intressant att vara med i. Ser verkligen fram emot mötet så jag var ta timmarna som det tar att åka fram o tillbaka med ro.

Slutet på denna månade får jag kanske reda på om jag kommit med i skrivarkursen som är till våren. Hoppas hoppas, men med min vanliga otur så har jag förmodligen inte det. Kanske lika bra att sätta in mig på ett nej, för då blir man inte så besviken som man blir då man tror att man får ett ja?!

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting. Ha en bra dag!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: