web analytics
Gå till innehåll

Twitter

Någon som kommer ihåg Varuhuset? Den kommer nu ut på DVD.

Jag följde den serien. Jag tror inte jag missade ett enda program. DVD kommer förmodligen att stå i min bokhylla sen...*ler*...om jag kommer att se den igen vet jag inte. Rädd att charmen över serien försvinner kanske. Man ser kanske inte serien med samma ögon idag som man gjorde då.

Läste att ett nytt Fritzlfall har nystats upp...i Colombia.

Dotterns mamma hade dött då flickan var 5 år gammal. Denna 58 årige man har utnyttjat sin dotter sexuellt o dottern har fött 8 barn som är idag mellan 1-19. Alla är omhändertagna av myndigheterna.

Vad är det här? En epidemi? Det bevisar bara att det finns sjuka människor överallt o de finns mitt ibland oss.

Läste oxå att en kille som stoppade en brand .krävs nu på 300 000 kr i skadestånd av hyresvärlden. Killen var inte ens i köket när branden startade.

Det var ju uppskattat av hyresvärdlen. I stället för att vara glad att inte hela huset brann upp så kräver han den som stoppade branden på 300 000 kr.

Jaja...världen är konstig.

Jag glömde o ställa om klockan till sommartid. Vaknade i morse o tittade på klockan o blev förvånad att jag hade legat till 9...men klockan var ju egentligen bara 8.

Vi får väl hoppas på att det blir lite mer sol nu då. Inte för att jag tycker att det är sommartiden som ger oss den men det blir iaf ljusare längre på kvällarna nu.

Läste att det är ute att blogga o inne att microblogga med Twitter. Det är många som använder sig utav att detta.

Det är inte bara kända personer som använder sig utav microblogging utan helt vanliga personer med.

Jag gjorde mig medlem för nyfiken som man är så måste man ju utforska när det kommer något nytt. Jag blev rätt så förvånad nu när jag såg att jag hade 20 st som följde mig. Kanske inte så många men tillräckligt många då jag inte har skriver något speciellt. Vem dessa människor är har jag ingen aning om, o de har ingen aning om vem jag är.

Ja ja...idag ska vi ta barnen o åka till bowlingen, sen bär det hemåt. 3,5 timmars körning framför oss.

Ha en bra dag!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Twitter

  1. okki

    Bowla, gud så roligt, har sagt det till min man att vi kan väl göra det nångång, få se hur det blir, snöar idag också, blää, ha en skön söndag nu, kramen på dig gumman

    Svara
  2. Tollan

    Kikar in och önskar en härlig söndag. Här är det ganska så segt idag tycker jag, fast det är härligt väder. Kram från Tollan

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: