web analytics
Gå till innehåll

Tyst med dig!

Det är lördag o vi ska snart gå till pappa och hälsa på en stund. Blir en runda till stan med för jag måste justera mina glasögon.

Pontus snappar upp allt man säger så man får verkligen passa sig för vad man säger. Hans farmor har två hundar o ibland när någon av dom skäller så säger farmor tyst med dig!

Vad tror ni Pontus säger nu när han hör hundar skälla? Just precis. Tyst med dig! Han säger det inte enbart till hundar utan även till oss...skratt...

Läste i aftonbladet att Toni Alldéns stuga är till salu. Kronofogden har tagit den i beslag o ska sälja den, men de intresserade köparna får inte veta att stugan tillhör en mördare. Tycker det är lite dåligt. Visseligen ligger det inte på kronofogdens bord att berätta men skulle jag vara intresserad av att köpa så skulle jag vilja veta lite av husets historia.

Nej nu ska jag göra i ordning barnen o gå till stan. Ha en fin dag!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.