web analytics
Gå till innehåll

Ullared here we come

Mannen av svenska folket fick sin prinsessa. Jag trodde jag skulle missa det men jag borde förstått att det skulle sändas vart man än kom idag. Det har varit det ena talet efter det andra. Lyckades man missa det första gången så var det bara att sitta kvar för i nästa stund så kom det i repris, o i repris o i repris.

Men jag ska ärligt erkänna att det var vackert iaf. Bröllop är vackert. Det är så mycket kärlek i luften o kärlek kan man aldrig få för lite utav.

Medan vår kronprinsessa gifte sig så var vi i Ullared o shoppade loss. Tyvärr så var vi inte dom enda som flydde dit men det gick o gå där iaf. Två timmar gick vi där inne sen var man rätt så mätt på det. De bygger ut nu o det ska tydligen bli större än vad det är. Ja det kan behövas. De måste få in en hel del pengar om dagen.

Barnen hade roligt o de handlade på. Ja det gjorde vi allihop, men barnen fick pengar innan så de kunde handla vad de ville. Alltid roligt o se o höra hur ansvarsfulla de är när det väl gäller 😉

På vägen hem så såg vi solen gå ner. Så vacker himlen var. Jag tog kort men tyvärr så fastnade inte det vackra jag såg på kortet, men det blev några bilder if.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

 

1 reaktion på ”Ullared here we come

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: