web analytics
Gå till innehåll

Underbar dag i Kalmar

Jag och barnen åkte in till Kalmar igår. Vi tog 12 bussen och åkte direkt upp till sjukhuset. Vi hade bullar med oss och lite läsk och kaffe. Vi fikade med Tove och Robin. Jag fick hålla lillsnäckan och jag är bara så förälskad. Hon är ju så go det lilla livet. Vi satt där ca en timma. Sen lämnade vi den lilla familjen så att de fick vila en stund. Under tiden så gick vi till en lekplats så Hampus och Pontus fick leka av sig lite.

De lekte och sprang rundor. Sen gick vi och fick i oss att äta lite. Barnen var hungriga. Vi köpte även med lite mat till Robin då han inte får någon mat på sjukhuset. Efter maten gick vi till en annan lekplats med barnen så de fick springa lite till. Själv passade jag på att lägga mig ner i gräset och vila lite. Jag är fortfarande lite trött efter natten som jag inte sov. Det tar sin lilla tid innan man kommer in i gängorna igen.

Vi sa till Robin att de kunde höra av sig när de orkade med lite besök och det gjorde han. Runt 17 draget så gick vi upp igen. Då var föräldrarna lite mer pigga av sig. Vi pratade och Robin och Tove åt maten vi hade med oss. Runt sex så kom Fredrik och det första han gjorde efter han sagt hej var att gå fram till Nellie för att titta på henne. Sist jag såg hans ögon tindra som de gjorde nu var när han såg sina egna små pojkar så små 🙂 Han snodde åt sig ostkupan direkt.

Ja det var ingen riktig ostkupa så klart. Nellie låg ju i en plastlåda som alla småbebisar får ligga i på BB. Fredrik kallar den för ostkupa hahaha. Nellie sov när han kom, men när hon vaknade så var han inte sen med att hålla henne. Naturligtvis så passade jag på att ta lite foton. Dom kan ni se här nedan.

Vi åkte sen så vi var hemma vid 20 draget. Jag var trött men jag såg på Allsång på Skansen och sedan såg vi Morden i Midsomer i vårt sovrum. Sedan har jag sovit som en stock hela natten. I morse såg jag att jag var svullen under ögonen men det är väl den förlorade sömnen som visar sig. Det är skönt att man slipper gå upp tidigt i alla fall.

Nu ska jag göra  mig i ordning för att gå på marknaden här i stan med barnen. Ha en fin dag.

Nellie

Nellie

Nellie

Nellie

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

4 reaktioner på ”Underbar dag i Kalmar

 1. Lotta

  Underbara bilder <3
  Jag ler när jag läser allt du skriver... Har själv inte glädjen att ha fått några barnbarn än... men kan nog ändå förstå tror jag vilken lycka det är.
  Stort Grattis igen till er alla till den underbara tösen.
  Kramar!

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Ja det är verkligen en stor lycka med barnbarn. Nu förstår jag innebörden av att barnbarnen är livets efterrätt 🙂
   Tack så mycket <3 Kram kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: