web analytics
Gå till innehåll

Underbar dag med familjen

Idag har dagen gått fort. Maria kom så det blev lite fika i trädgården. Sen blev det glass på stan. Lite fönstershooping blev det också. Vi gick hem o fixade mat sen gick vi till poolbaren så ungarna kunde bada lite. Efter det så gick vi till kyrkogården för o se om blommorna som jag satte igår fick stå kvar hos Tomas men det fick dom inte. Dom var borta.

Vi skulle gå bort till pappa o se om hans blommor fick stå kvar men Nellie var hungrig så Tove behövde amma. Pontus hämtade vattenkannan för vi skulle vattna på pappas grav. Han tog vatten i men han tyckte att vi tog lång tid så han vattnade trädet som stod där istället. 

Vi ser ett äldre par komma gående. Jag tänkte precis hälsa när tanten började gnälla om vattenkannan som Pontus hade. Den stod på marken just då. Hon sa att vi inte skulle leka med vattenkannan och den tillhörde kyrkogården.  Jag tänkte säga till henne att såg hon någon leka med den så behövde hon hjälp men jag frågade henne bara om hon såg någon leka med den. Det var kyrkogårdens vattenkanna.  Ja det visste väl jag med. Jag tog kannan o satte den hårt framför mig o sa vad jag ansåg om henne. Jag blev grundligt irriterad. Jag hade förstått henne om nu Pontus verkligen hade lekt med den vilket han nu inte gjorde.

Vi gick bort till pappa sen.  Hans blommor stod kvar i alla fall.  Vi vattnade för det var torrt i jorden. Då vattnade vi ändå ordentligt igår. Vi gick till ankdammen efteråt. Barnen lekte lite, sen gick vi hemåt. Nästan fem timmar hade vi varit ute.

Nu ligger jag i sängen. Dags att natta mig. Ni får sova gott <_3 _="_" p="p">image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: