Gå till innehåll

Underbar dag med nära och kära

Min äldsta dotter ringde på facetime. Hon hade Nellie och Sebastian där (mina barnbarn). Sebastian ville att jag skulle komma för han saknade mig 😊 Snuttefisen ❤ Saknade honom med. Jag och Beatrice åkte in till Kalmar för att möta upp barnbarnen och Stéphanie och Jonatan.

När dom kom så fick jag världens kram av Sebadtian och en puss på munnen. Sedan släppte han inte mig i stort sett. Han skulle vara med farmor och skulle hålla mig i handen när vi gick.

Det blev en lekplats som barnen fick leka på. Sedan gick vi lite i affärer och köpte glass som dom fick äta. Sedan blev det en annan lekplats där vi även fikade.

Har haft en helt underbar dag med nära och kära ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: