web analytics
Gå till innehåll

Underbar dag med sol och bad

Hemmagjord pizza blev dagens middag idag. Barnen fick välja vad de ville ha, sedan bakade vi vars en till dom. Till de vuxna killarna så gjorde vi en stor familjepizza. Det var lika bra det. Efter maten så gick jag, tvillingarna och de små till poolbaren så de fick bada lite. Nu är vi hemma igen. Det har varit varmt idag. Inte blåst lika mycket som igår men det har varit varmt och skönt.

Tidigare idag så gick jag och Beatrice till stan. Sedan vidare till graven för att vattna. Det är så torrt så vi måste upp och friska till jorden så växterna kan få näring. Jag tycker pappa har en fin grav. I alla fall om man jämför mot vissa andra gravar. Några kan ha vildvuxna blommor som täcker hela gravstenen. Vissa har inget alls. Inga blommor eller prydnader. Det ser så bortglömt ut. Kanske har de inga släktingar kvar här på Ön. Det kan ju vara så.

Jag har tvättat för fullt idag. Skönt med en tvättmaskin som fungerar igen. Ett måste när vi är så många. Jag är snart ikapp nu. Känns skönt. Ikväll är jag själv med barnen. Fredrik jobbar än. Han och killarna var hem om för att äta, sedan stack de till jobbet igen. Jag ska snart ta kväll. Kanske läsa en bok eller bara njuta av att jag har en älskad familj runt mig.

Ha en fin kväll och sköt om er1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: