web analytics
Gå till innehåll

Underbar dag med sol

Vilken underbar dag det har varit idag. Det är ofta jag säger att jag inte har gjort någonting men sedan när tänker efter så har jag tagit disken, tvättat och plockat undan. Men idag har jag verkligen inte gjort några måsten alls. Det har varit fint väder så jag gick ut i trädgården och solade. Mina leder älskade det. Sedan tog jag och Pontus en promenad med Sally och Cindy. Gick till hundrastgården här i Borgholm. Den är inte stor. Rätt så tråkig men det är en hundrastgård. Kommunen har inte lagt ner något jobb på den. Inte mer än att ha satt upp ett staket.

Sally älskar ju högt gräs. Hon lägger sig gärna där och rullar runt. Så det blev att leta efter fästingar på henne. Cindy hade inte tid att ligga still och njuta utan hon gick på upptäcktsfärd istället.

Jag hoppas att ni har haft en fin dag med massor av sol. Önskar er en fin kommande vecka. Kram kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: