web analytics
Gå till innehåll

Underbar dag och kväll

Jag var på möte på skolan angående Robin och det gick bra. Sedan for vi iväg till dagis för de hade sommardag där vilket innebar en tipsrunda, fika och en show som 6-åringarna gav oss. De var super duktiga. Hampus var så stolt och han sjöng på som bara den. Jag filmade showen, speciellt där Hampus var med. När jag filmade så hörde Stéphanie att Hampus hade sagt till sin kompis att mamma inte klappade.

Meeeen lill killen då. Jag filmade ju. Stéphanie fortsatte att filma och jag klappade på som bara den sen. Det var en mycket rolig stund tillsammans med de andra barnen och deras familjer samt dagis fröknar. Dessa dagisfröknar som Skogsbrynet har är ju helt underbara.

Nu är det kväll och jag sitter här ny duschad och fin. Ska ta mig något att äta. Inte så bra så här sent men vi gick ju direkt till dagis så jag hann aldrig laga någon mat. Barnen fick pizza innan så nu är det min och Fredriks tur. Med det säger jag god natt och sov gott.

Intressant?

1 reaktion på ”Underbar dag och kväll

  1. Lotta

    Ibland skulle man behöva några händer till, tur att ni löste filmandet så du kunde klappa händerna... 😉
    Underbart med bra fröknar!
    Hoppas du fick en god natts sömn.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: