web analytics
Gå till innehåll

Underbar dag på fars dag

Idag är det fars dag. Vi började dagen med att ge Fredrik kaffe på sängen och så fick han öppna ett paket. Vi gick upp och bara var en stund och sedan var det dags för mig och Stéphanie att gå¨till kyrkan för Beatrice skulle vara med i teatern där. Hon och de andra var så duktiga. Efter gudstjänsten så fikade vi och sedan gick vi hem.

Jag fick ladda min mobil för vi planerade att gå i skogen en stund. Jag fixade i ordning fikakorg och sedan gick vi iväg. Innan vi åkte till skogen så tog vi oss en tur till gravarna. Vi satte tre röda rosor hos Fredriks pappa och tre röda rosor hos min pappa och jag tände ett ljus. Ett ljus satte vi i minneslunden med. Vi satte en ros hos Tomas, Fredriks bror. När vi var i Köping så gick vi bort till en släkting till Fredrik som gick bort i våras och vi tände om ett ljus där.

Sedan åkte vi mot skogen. Vädret var kanske inte den bästa men det var skönt att vara ute. Vi gick upp mot slottet. Pontus ville att vi skulle gå dit så vi gick dit och tog en fika där. Det blev bullar och varm chokladmjölk.

Vi gick samma väg tillbaka och när vi hade kommit halvvägs så ville Pontus visa vart han och dagis hade gått häromdagen. Han visade ut oss mot ängen och pekade bort där vi kom i från. När ci kom ut i skogen igen så sa Pontus: Jag ville visa dig genvägen.

Vi hade redan gått förbi den platsen innan han visade genvägen...hahahaha.....

Vi åkte hem och jag lagade middag. Fredrik ville ha kött idag så det blev kött med ris. Kladdkaka med grädde väntade sedan med en kopp kaffe och där fick Fredrik öppna sina andra paket som innehöll 5 trisslotter samt en bok. Jag tror att han blev nöjd med sin dag.

Ikväll är det TV som gäller sedan blir det sängen. I morgon är en ny dag på en ny vecka och barnen ska till skolorna.

Så här fin är pappas grav. Jag tycker den är fin med alla blommor. Det är höst så det är bara de köpta bukett blommorna som man kan sätta nu. Idag blev det tre röda rosor som står för Jag älskar dig. Hade han levt så hade vi varit uppe hos honom och druckit en kopp kaffe.

Vi tände ett ljus och sedan stod vi en stund och pratade om de fina minnen vi har om pappa. De roliga kommentarerna som han hade och hur han var som människa.

Han var en underbar människa. Alltid så omtänksam och vi behövde inte sitta och prata en massa för vi fick ändå sagt så mycket.

Han är mycket saknad!

Jag hoppas ni alla har haft en fin dag!

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: