Gå till innehåll

Underbar dag på stranden

Vilken skön dag igår det var. Vi gick ner till stan. Träffade några vänner där som jag och Stéphanie pratade en stund med. Sedan gick vi till lekplatsen vid hamnen där Tove, Beatrice, Nellie och Sebastian var. De hade hunnit matat ankorna när vi kom och de var i full gång med att gunga på gungorna. Sedan gick vi hem och sedan tog vi en tur till Fredriks jobb. Stéphanie skulle ha några ljusen till sin cykel.

I veckan som gått så tog jag upp ämnet Fredriks mamma, småkillarnas farmor för Fredrik. Hampus och Pontus fick inga julklappar förra året. Inte för att det ska vara obligatoriskt men då de alltid har fått och inte fick förra året så fanns naturligtvis funderingar på om det var för att vårat bråk gick ut över barnen. Igen!

Sedan fyllde Pontus år i januari och inget samtal kom till honom där hon sa grattis. Pontus fyllde ändå tio år. Hampus blev 12 i mars och ingen gratulation kom till honom i heller. sedan skickade småkillarna ett sms till sin farmor där de skrev att de var ledsna över att hon var sjuk men inget svar fick de tillbaka.

Däremot dagar senare så skickade hon sms till Fredrik. Ja inget om småkillarna utan hon ville ha hjälp.
jag har ju fått höra att jag är en mycket hemsk person. Men hemska jag kan se framåt och kan sätta mina egna känslor åt sidan. Jag...ja hör och häpna. JAG tog upp frågan med Fredrik om att de kanske kunde åka ut till min svärmor så att småpojkarna fick träffa henne. Jag hade förhoppningar om att hon kanske skulle bli glad och visa det för killarna.

Jag gjorde detta för barnens skull. Jag vill inte att de ska ha känslan av att inte vara omtyckt. Jag vill att de ska få veta att de faktiskt betyder något trots allt. Det var skönt att höra att hon blev glad. Och killarna tyckte det var roligt. De ville inte riktigt åka ut där innan men jag sa att det kan kännas skönt och var det som så att de inte ville stanna kvar där så kunde de gå ner till stranden där jag och resten av familjen väntade.

Ja medan Fredrik och småkillarna var hos min svärmor så satt vi nere på stranden och fikade. Fredrik och killarna cyklade ner men vi andra gick ut. Det blev en härlig promenad men gudarna ska veta att jag hade ont i min kropp efteråt men det var det värt! Sammanlagt så gick vi nästan två mil under hela dagen. Härligt!

Stranden Stranden

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

10 reaktioner på ”Underbar dag på stranden

    1. Lisa (sjubarnsmamman)

      Ja det var verkligen en underbar dag. Varmt och skönt. Det var även varmt i vattnet 🙂

      Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: