web analytics
Gå till innehåll

Underbar familj man har <3

Vilken underbar helg vi har haft. Stéphanie sa för någon vecka sedan att hon tyckte jag och Fredrik skulle göra något för oss själva för att vi behövde det sa hon. Barnen tog hon hand om. Vi åkte i fredags jag och Fredrik. Tog en tur till Södra Öland och kikade runt lite. Sov i husbilen vilket var väldigt smidigt. Sedan åkte vi till ett ställe där traktorer plöjde på en åker. Visst låter det roligt? Hmmmm....men det var faktiskt mycket trevligt. Jag brydde inte mig så mycket om de gamla traktorerna men det var trevligt att träffa lite folk. Människor som inte dömer mig utan faktiskt respekterar mig som människa. Underbart måste jag säga.

Vi tog lite fika där. Åt en korv och drack kaffe. Njöt av tillvaron....tills det började regna. Det var i slutet så Fredrik missade inte så mycket. Det var han som ville åka till det här från början och vad gör man inte för den man älskar?! Jo man följer med hahahaha.

Vi åkte sedan hem en snabb sväng. Hämtade Benjamin, Hampus och Pontus. Pratade lite med Robin och Tove och pussade på barnbarnen. Mina 3 yngsta söner (Tove och Robin hade dom denna natten) tog vi till Kalmar för de skulle se på bio. Bilar 3 gick i 3D där. Vi mötte upp Stéphanie och Jonatan på bion och väntade där tills det var dags för killarna att se på film. Jag och Fredrik åkte hem till Stéphanie och Jonatan och åt hemmagjord pizza som de hade lagat till och drack lite kaffe.

Vi hade en jättemysig stund där. Satt där tills det var dags för dom att hämta upp pojkarna och då var det dags för mig och Fredrik att sätta oss på bion och se våran film. Den hette The Hitmans Bodyguard och den rekommenderas varmt. Den var både actionfylld och humoristisk. Precis i min och Fredriks smak. Efter filmen så gick vi tillbaka till husbilen och njöt av stillheten där.

Idag hämtade vi upp pojkarna hos Stéphanie och Jonatan. Det hade gått bra för dom. De hade haft roligt igår med film och spel. Benjamin var kvar och åt mat med dom och tog bussen hem senare på kvällen.

Idag kom vi hem och jag var bara tvungen att pussa på barn och barnbarn. Saknade dom hela helgen men det var skönt att få lite egentid med Fredrik. Man behöver det ibland.

Ett stort TACK till alla som hade hand om hem och barn. Ni är guld värda <3

Jag älskar hela min familj. Min stora familj. Jag skulle inte vilja ha det annorlunda. Mina barn tar Fredrik som sina egna. Det är så roligt, inte bara för mig utan även för barnen att höra när han säger vår dotter eller vår son. Fredrik gör ingen skillnad på barnen oavsett om det är hans egna eller om det är mina. De är lika mycket värda. Det är så skönt att veta att de är accepterade.

Mina barn ser Fredrik som sin pappa. De kramar honom och berättar hur mycket de älskar honom. De gör det på olika sätt. Några säger det, andra visar det mer än de säger det. Ord och handling...det är det som säger mest!

Nedan några bilder från helgen.

TraktorplöjningKalmar

KalmarSödra Öland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: