web analytics
Gå till innehåll

Underbar grönska i Borgholm

Jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera min blogg. Det är inte som så att det inte har hänt saker här hemma utan det är just det som är. Det händer saker hela tiden så man hinner inte med allt som man skulle vilja. Barnen går i skolan. Sedan är det jobb för de flest och sedan ska ju hemmet skötas med.

Sebastian har haft feber så han och Nellie är hemma från dagis idag. Det är mycket förkylningar som går nu. Beatrice var också hemma igår och mådde dåligt. Ont i huvudet och mådde smått illa. Men idag mådde hon bättre så idag är hon i skolan.

Det har börjat blomma på Öland. Inte bara grönskan runtomkring oss utan även befolkningen blomstrar. Härligt efter en kall och grå vinter där man sällan ser någon gå på våra gator. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag tycker det är skönt till hösten när alla turister åker hem igen.

I söndags när jag var ute och cyklade så såg jag ett rådjur som betade vid en liten å/vattendrag mitt i stan. Ja nästan mitt i stan. Det var verkligen en fröjd för ögat, eller vad säger ni själva?

Rådjur

Ni får ha en fin dag och sköt om er. Kram på er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: