web analytics
Gå till innehåll

Underbar kväll på Mellby Ör Inn

Vilken underbar kväll vi hade igår. Jag fick en present av Fredrik när jag fyllde år. Det var en pubkväll med övernattning och mat på Mellby Ör Inn. Det var mycket folk är. Tur vi hade beställt innan för det var några som fick stå. Vi fick mycket god mat, Jamaica jerk marienerad Lax, sötpotatismos, mango och bönsallad med fetaost röra. Under tiden så bjöds det på underhållning. Bland annat så var Saga Björling där. Hon har ju en sådan fantastisk röst och jag bara älskade hennes musik. Det var blandat med trolsk musik till folkvisor och musikaliskt.

Vi sov över där i ett mycket fint rum. Frukost ingick. Jag kan verkligen rekommendera Mellby Ör Inn. Personalen var mycket trevliga och själva puben var familjär och mysig. Det var mycket sorl naturligtvis men det var på ett positivt sätt. Inte som på de stora pubarna som man ibland har varit på.

Tove och Robin hade hand om barnen här hemma. Tack så mycket. Det var verkligen snällt för det var skönt och komma bort lite och göra lite annat bara jag och Fredrik. Det är sällan vi åker iväg själva. Jag frös bara under hela dagen. Fick lite drag i nacken men det blir väl så när man har förkylning på gång. Har ont i min rygg och nacke men det är för kylan. Det blir alltid så. Jag längtar verkligen till sommaren nu. Jag behöver sol och värme.

Jag har ibland lite svårt att hitta glädjen och när jag väl hittar den så har jag svårt att hålla fast vid den. Jag känner mig smått deprimerad men jag brukar vara det under denna tiden. Att ha ont sedan gör ju inte saken bättre. Jag försöker i alla fall. Innan vi åkte igår så kände jag inte alls för det. Jag förstod inte vad det skulle vara så roligt med att åka dit. Den känslan fanns kvar när vi kom dit. Skulle bara vilja åka hem men jag är glad att jag faktiskt åkte för det var jättetrevligt.

Det är viktigt att man tar sig ut när man känner så och jag försöker verkligen. Ibland går det inte så bra men ibland så kommer jag över de där osynliga hindren.

Ikväll är det Melodifestivalen. Vi ska se det ikväll och ha lite chips med dippa till. Inte jag men resten av familjen. Jag ska nog köpa gurka och morötter och ha i stället. Det är gott det med och nyttigt framför allt.

Ha en fin dag mina vänner och sköt om er!

Saga björling
Saga Björling på Mellby Ör Inn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: