web analytics
Gå till innehåll

Underbar lördag med 50-års firande

Haft en underbar lördag. 50-års firande med lekar, skattjakt o tävlingar. God mat som bestod av två rätter. Antingen tog man spagetti eller kroppkakor. Ja eller båda. Glass, maränger, banan o chokladsås samt godis för den som ville ha dessert. Vi har haft så roligt. Barnen lekte o vissa av dom badade med. Vi cyklade dit så vi var där då det började kl 14:00 o jag o barnen åkte hem vid 21:00 ca. Barnen var trötta o jag likaså. Mitt socker blev lite högt av alla godheter.

Kvinnan som fyllde år var Fredriks före detta svägerska. Det var så roligt för hon sa att hennes barn har fått flera nya kusiner (mina barn). Egentligen är det ju bara Hampus och Pontus som har "blodsband" till dom så därför tyckte jag att det var extra roligt att hon tog tills sig alla barnen. Hon kom med en liten flicka när hon sa till flickan att hennes kusinbarn satt där 🙂

Hela lördagen gick fort men det är väl så när man har roligt och trevligt :;-)

idag är det sista dagen på denna månaden. i morgon går vi in i september. Vart har månaderna tagit vägen? Det känns som det var igår när skolan slutade för vårterminen. Vi går mot höst men vissa dagar så är det så varmt ändå så man kan gå i shorts och linne, men dagen efter så får man ha på sig en jacka. Vädret är som sagt rät så skiftande. Vi går även mot skördefest. Vi har det sista helgen i denna månaden. Jag längtar dit för det brukar alltid vara så fint och mysigt. Förhoppningsvis så har inte Fredrik jouren den helgen för vi brukar åka runt och kika på ön då.

Det går även mot jul. Det går fort nu. När jag tänker på jul så tänker jag på julklappen som mina små fick för något år sedan. Det var en favorit för mig 🙂 Det var DVD skivor med Fem myror är fler än fyra elefanter. Den satt och jag tittade på när jag var barn. När jag såg att den kom ut på DVD så var jag ju bara tvungen att köpa den. Nu läste jag i förrgår att Brasse Brännström hade gått bort.

Sorgligt faktiskt. Han gav mycket till barnen. Han hade en hel del fans kan jag tänka mig. När jag tänker på honom så ser jag honom framför mig när han står med Magnus och Eva och säger Fel fel fel 🙂 Jag måste ta fram skivorna så vi kan se den tillsammans här hemma. Det blir lite nostalgiskt.

Läs med om Brasse i Sveriges Radio och expressen

Nu ska jag dricka lite kaffe. Bilderna är från gårdagen 🙂

2 reaktioner på ”Underbar lördag med 50-års firande

 1. Rose-Marie Schlegel

  Hej! Vilka fina bilder! Tror du att du kan skicka bilderna till mig så kan jag även vidarebefordra till Tina. Var det ni som glömde en jacka?

  Svara
  1. admin

   Hej 🙂
   Ja det blev en del foton som blev bra. Jag hade tänkt o göra något med bilderna o sedan ge till Tina.

   Vad är det för jacka? Hur ser den ut?

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: