web analytics
Gå till innehåll

Underbar natur

Jag tog en långpromenad ut till min svärmor idag och tog en fika med henne. Det är 4 km dit och det tog 45 minuter att gå. Hon var inte hemma när jag kom så jag tog en snabb tur till havet. Sammanlagt blev promenaden en timme. Rätt så skönt faktiskt. Jag tog några foton på vägen.

Iris körde mig sedan till Borgholm för jag skulle på utvecklingssamtal med tvillingarna. Det gick hur bra som helst. Jag har duktiga barn i skolan. Det kändes skönt att höra att de har kompisar och att allt flyter på som det ska.
Jag har inte hunnit med så mycket hemma idag mer än plocka undan lite på bord och bänkar. Det får bli mer av den varan i morgon. Jag gick ju vid 11 draget idag och sedan med mötena och allt så var jag inte hemma förrän vid 14:30 cirka och då hade jag barnen hemma. 
Just nu så väntar jag på Big Brother. Jag ska dock upp till duschen och ta en svängom i den tänkte jag. Sedan blir det BB och sedan sängen. Jag önskar alla mina läsare en fin kväll. 

Intressant?

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

3 reaktioner på ”Underbar natur

  1. PJAK

    Ser ut som om jag klarar mig utan stövlar i morgon.

    Hoppas hinna runt med lakritsen i morgon. Har du inte bytt tel.nr. så ringer jag straxt innan.

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: