web analytics
Gå till innehåll

Underbara dag idag

Jag började dagen med att väcka barnen och få kläder på dom. Vi väntade in tiden tills det var dags att cykla iväg till skola och dagis. När jag hade lämnat de två små på dagis så kände jag att det hackade bak till på min cykel. Då hade cykelkärrans fäste släppt. Muttern som håller den hade trillat av. Jag binder ihop den så gott det går så att jag iaf kan komma hem. Jag lämnar tvillingarna och sedan åker Stéphanie och jag till hennes prao plats och tar lite frukost där.

Ja det syns att det är dags att klippa håret och färga det lite. Men ni kan ju låtsas att det är slingor 😉

Sen cyklade jag hem och fixade lite här hemma. Skrev några recensioner och sedan åt jag och Fredrik lunch på pizzaplaneten. Gott som attans. Det blev som vanligt en bolognese.

Fredrik körde mig sen så vi hämtade barnen tillsammans då jag inte hade någon cykelkärra. Jo cykelkärra har jag ju men ingen mutter som sitter där den ska. Jag fick ett jättefint armband av Pontus som han gjort själv på dagis. Jag tog ett kort på det men det blev inte så bra, men man ser vad det är iaf.

Han är så gosig den lille skrutten. Vi kom hem och jag slog en titt på min cykel och såg då att muttern till själva barkhjulet var borta. Jag tyckte att jag såg en sådan mutter när jag tittade efter, men det kan inte ha varit någon där ju. Alltså så cyklade jag med ett löst bakhjul. Det var ju inte så klokt. Jag hade iaf aldrig cyklat med barnen i då den ena muttern saknades.

Har varit uppe hos pappa med en sväng och nu sitter vi och ska se på talang och äta hemmagjord tacopaj. Ha en fin kväll.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: