web analytics
Gå till innehåll

Underbara dagar

Det är inte klokt vad dagarna springer iväg. Det är en vecka sedan vi hade vår 85-års bjudning. Robin och Jonatan blev 20 år och jag 45 år. Vi var inte så många men vi som var där hade i alla fall trevligt.  Får jag hoppas ska jag kanske tillägga haha. Jag hade i alla fall roligt.

Vi började med barnkalas för småkillarna. Sedan var det dags för oss andra vuxna. Lite smörgåstårta och kaffe med tårta. Gott och trevligt. Dagen sprang iväg. Mamma och Peter kom från Skåne. Resten kom från Kalmar och Öland. 

Sen gick några dagar och min födelsedag kom. Den firade jag med familjen. Det blev kött med potatisgratäng. Min äldsta son stod för det. Sedan blev det daimtårta och kaffe. Jag fick fina saker. Blommor som jag blev uppvsktad med på morgonen med skönsång. Skål med godis. Powerbank och en selfiepinne som kommer väl till pass när jag ser på film på min mobil när vi kör långt.  En veckoalmanacka som är bra att ha. Erica gav mig en bok och Robin tog med mig till Kalmar så jag själv kunde välja ut något som jag ville ha. Jag valde ett silverhalsband med en blå sten. Så jättefin. Den var från Robin och Tove.

Jag fick en mugg med texten Underbara mamma på av Stéphanie och Jonatan samt rvå lotter. Av mitt älskade barnbarn fick jag en tavla formad av ett hjärta med texten: Du är världens finaste farmor med ett hjärta av guld. 

Ja jag blev verkligen uppvsktad med både blommor och presenter. Det var alldeles för mycket. Jag var så glad över att få ha hela min underbara familj hos mig. 

Förra måndagen så berättade Tove och Robin för resten av familjen att deras lilla familj ska utökas. Tove väntar en liten snoffs. Så underbart roligt. Jag har visst om det ett bra tag men föräldrarna ville inte att det skulle komma ut förrän de var säkra med att det skulle gå bra. Förståeligt då de har fått missfall tidigare. Det blir ett litet sommarbarn till. Det ser vi fram emot.Det blir mitt och Fredriks andra barnbarn. Härliga tider!

Nu är det ny vecka. Igår blev det bio med familjen. Skönt och få kunna umgås med barnen. De blir fort stora så man får verkligen ta vara på den tid man har. 

Ha en fin dag. Sköt om er! 

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.