web analytics
Gå till innehåll

Underbara dagar

Jag åkte till Göteborg förra veckan och hälsade på Beatrice. Sedan tog vi tåget tillsammans till Kalmar där Fredrik väntade på oss och tog oss till Borgholm. Sedan har jag haft henne hos mig. Vi firade Pontus och sedan åkte vi in till Kalmar för att vara i Stéphanies lägenhet med Nellie och Sebastian. De sov över där tillsammans med oss. Vi hade en mysig dag tillsammans med dom hela dagen igår. Det var så roligt. Dom är så underbara, väluppfostrade och så fina! Vi fikade åkte buss i stan, åt kroppkakor som jag och Beatrice gjorde. Myste framför en film med en ostbricka. Idag så åkte Beatrice hem igen. I morgon är det arbetsdag för henne.

Det är roligt när barnen kommer hem. Dom är stora nu. Idag mötte vi upp Pontus. Han ville handla kläder. Vi fick gå in på herravdelningen. Det var inte så längesedan som jag fick leta på barnavdelningen. I höstas hade han stl S men nu fick han köpa tröjor i stl M. Han är bara 15 år men är lång som bara den och han växer än. Ska bli intressant och se hur lång han kommer bli när han vuxit klart. Jag känner mig rätt så liten när jag står bredvid honom. Men sånär jag bara 161 cm lång ☺️

Idag hade jag en terapi. Skönt med en paus faktiskt. Har haft en del annat och tänka på ändå. Barn som fyller år. Gäster som kommit för att gratulera. En dotter på besök som bor tvärs över hela landet. Ja det har varit ett roligt avbrott kan man säga.

Denna dagen har gått mot sitt slut för min del. Det är dags för mig att krypa ner under täcket. Ni får ha en fortsatt fin kväll. Kram kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: