web analytics
Gå till innehåll

Underbara dagar har varit

Dagarna går och vi med den. I helgen som var så åkte jag och några av barnen till Ullared och gjorde oss fattiga 🙂 Det blev en del julklappsinköp om jag säger som så. Det var trevliga dagar där tillsammans med dom. Resan fram och tillbaka tog några timmar och vi var inte hemma förrän på söndagskvällen. Nu är det julklappsinslagning som gäller.

Man längtar till julen nu faktiskt. Vi kommer nästan vara alla hemma men det kan ändras fort. Planer kan ändras.

För två veckor sedan så var jag i Oskarshamn och träffade en läkare för bedömning av att få en magoperation. Den gick igenom och han sa att jag kunde vänta mig en tid till våren. Tiden kom och det blir redan nu i december. På min pappas födelsedag. Jag kommer åka dit dagen innan och förhoppningsvis så kommer jag hem dagen efter operationen.

Igår kom min svärdotter från Gotland hit. Träffade barnbarnet och mös lite med henne. Idag åkte vi till Kalmar för att träffa henne och hennes mamma och nu ikväll kom dom hit 🙂 Man får passa på och träffas medan man kan.

Nu ska jag fixa och dona lite innan sängen kallar. Ha en fin kväll och sköt om er!

28 reaktioner på ”Underbara dagar har varit

  1. sofia

    Låter helt underbart att åka till Ullared och köpa julklappar. Vad mysigt att du ska sitta och slå in julklappar, det är verkligen så roligt att göra 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: