Gå till innehåll

Underbara dagar på Gotland

Jag, Fredrik och fem av våra barn åkte till Gotland i lördags tillsammans med min svärdotter och yngsta barnbarnet. Vi har haft fantastiska dagar hos Angelica och Alizia. Det har varit minnesvärda dagar som jag länge kommer att förvara i mitt hjärta. Noga räknat för alltid.

Vi åkte runt lite på ön och jag som älskar Visby blev glad när vi hamnade där. Gick upp till stadskyrkan och tände ljus för alla våra älskade släktingar och vänner som inte längre finns bland oss.

Gotland

Vi shoppade lite och det var roligt att skämma bort både Angelica och Alizia lite. Det var ett tag sedan som vi träffades. Vi pratar ofta i telefon men det är roligt att träffas i det verkliga livet med.

Vi fikade ute på ett fik. Det blev även mat på en pizzeria igår innan vi tog båten från Visby till Oskarshamn. Det var medeltidsvecka med. Vi hann och gå runt och titta lite. Härligt.

Gotland

Gotland är en vacker ö. Dit  kommer vi åka fler gånger nu. Sist vi var där var för sex år sedan. Så länge lär det inte dröja till nästa gång. Naturen på Gotland är mycket vacker. De har fina parker och lekplatser som barnen verkligen har roligt att leka på.

Gotland Gotland

Vi träffade Angelicas mamma och hennes kille med. De var supertrevliga. Vi grillade och spelade bland annat Kubb och Crocket.

Gotland

Nu känns det lite tomt men vi träffas snart igen- Det var härligt att komma hem och få världens kram av mitt äldsta barnbarn med. En massa pussar fick jag av hennes lillebror. Jag älskar verkligen min familj. Jag blir så varm i mitt hjärta av att bara tänka på dom alla.

Saknar min äldsta son bara. Har inte träffat honom på ett tag nu men hoppas att vi snart kan åka och hälsa på honom igen. Det krävs planering då det är en bra bit härifrån som han sitter. Ni som inte vet vad jag pratar om så kan jag säga att min son avtjänar ett 18 månaders långt straff på ett fängelse flera flera mil härifrån.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och njuta av lugnet som är just nu för tillfället. Jag tänkte ha en liten frågestund i bloggen snart. Undrar ni något eller vill lära känna mig lite bättre? Ställ dina frågor så lovar jag att svara på dom. Kram på er!

15 reaktioner på ”Underbara dagar på Gotland

 1. Nilla

  Så fint ni haft det! Jättefina bilder 🙂 Åh, det är så härligt i Visby och på andra ställen på Gotland. Jag har bara varit på Gotland en gång, då var jag där på Gutevallen för att spela Boccia i Handikapp-SM. Det gick inget vidare med spelet men vi hade några underbara dagar där på ön. Ha en fin dag 🙂

  Svara
  1. Lisa

   Ja det är en vacker ö. Älskar Visby 🙂 Vad skönt att ni hade fina dagar där i alla fall. Bättre lycka nästa gång 🙂

   Svara
  1. Lisa

   Ja jag älskar Gotland. Har varit där 3 ggr och kommer åka över dit fler gånger. Har ju barnbarn där 🙂

   Svara
  1. Lisa

   Ja det är jättemysigt att gå där och titta. Fina lekplatser för barnen.- Parker som finns närliggande. Helt underbart 🙂

   Svara
 2. Pingback: Nyår 2018 - Det gångna året | Sjubarnsmamman | Sjubarnsmamman

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: