web analytics
Gå till innehåll

Underbara dockor och filtar

Det har gått tre dagar sedan julafton men än är inte julen över. Det närmar sig nyår och löften ges lite överallt. Själv har jag ett löfte som jag ger men det kan jag inte säga. Man ska ju hålla löften i det tysta för då slår det oftast in.

Mitt lilla barnbarn firade sin första jul i år. Hon fick många fina saker. Nallar, kläder och leksaker. Jag tänkte att när hon blir ett år ska hon få sig en docka.

Jag har hittat många fina dockor på barnparadiset.se. De har många att välja mellan men jag har hittat en favorit. Vilken det är kan ni se på bilden nedan. Dockan är realistisk och den gråter och pratar. Jag tyckte den var så söt.

Dockorna idag ser mycket naturliga ut. I alla fall om man ska jämföra mot när jag var barn. Dockorna då var med söta men lite mer stela. Idag så ser de så naturtrogna ut.

Inne på barnparadiset så har de inte bara dockor utan även dockvagnar. Det skulle kunna bli nästa års julklapp. Jag kommer ihåg när min äldsta dotter fick sin förstadockvagn i julklapp. Hon var så glad men hon körde den inte så ofta. Varför vet jag inte riktigt. Hon bäddade gärna i den och så.

Jag såg även att man kan köpa filtar med namn inne på barnparadiset.se. Det hade också kunnat bli en present. Det är bra att det står namn på filten. Det blir personligt på något sätt.

Så vad tycker ni om dockan? Visst var den söt?!

Barnparadiset

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.