web analytics
Gå till innehåll

Underbara kläder från iELM

Jag fick hem de tre dressarna som jag valde för inte så länge sedan. Mina småpojkar som älskar kläder tog på sig en dress var nästan med en gång. De älskade verkligen dressarna och det gick snabbt kan jag säga för de låg i tvätten samma kväll 🙂

Kläderna kommer från ett familjeföretag som heter iELM AB. De syr upp roliga barnkläder i många fina tyger i Stockholm. Namnet är initialerna från deras fyra barn Ida, Elin, Livia och Marcel.

De tre dressarna som jag fick hem var

Denna dress älskade min åttaåring. Den passar bra in nu till hösten med sina detaljer i grönt cammoflage tyg. Det finns både bakfickor och sidofickor i hoodien på denna. Nu har jag killar så därför valde jag denna färg. Man kan få den i rosa och turkos med. Min son har haft den i skolan där han har lekt både ute och inne. Han har spelat fotboll och lekt med lego. Den är lika fin efter tvätt.

Denna dress valde min sexåring. Han tyckte om färgerna. Den är svart med ett mjukt joggingtyg med hög krage. Den har stjärnmönster som går i orange. Den har även fickor i byxorna. På tröjan sitter det en dragkedja som sitter snett, men den ska göra det 🙂 Det var mycket därför som min son gillad den. Han sa att den inte var som alla andra.

IMG_2926

Denna dress valde jag med och det var mycket för just bilarna 🙂 Mina barn älskar bilar och färgen grön. Tyget är mjukt och jag tänkte att det kunde vara en mysdress på kvällarna. Jag gick in på sidan iELM och tittade efter dressen för att se vad det stod om den så såg jag att den inte fanns kvar. Jag kunde inte hitta den i alla fall.
Dessa kläder var och är jag mycket nöjd med så även barnen. Det är bra kvalité och tygerna är så mjuka och goa. Jag rekommenderar er verkligen att kika in och ta er en titt på deras sortiment. De syr upp kläderna i storlekarna från 56 till 134.
Tryck på bilderna för att komma till respektive dress så får ni lite mer information. Ielm finns på Facebook med 🙂 Klicka in dig här.
page
Nu har jag förmånen att ge mena läsare en rabattkod som ger 25% rabatt på er beställning. Den kan ni använda fram till den 19 oktober. Ange koden elisabeth25
Ha en fin dag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: