web analytics
Gå till innehåll

Underbara lilla Nellie

Det är natt o jag är vaken än. Ligger i sängen med fläkten igång. Pontus sover som en stock bredvid mig och Fredrik likaså. Det har varit en mycket varm dag idag. Vi alla har mestadels varit ute och suttit i skuggan. Jag tänkte sola men jag klarade bara av en kvart i solen sen fick jag sätta mig i skuggan.  Det har varit 30 grader varmt.

Lilla Nellie hade jag lite i eftermiddag.  Hon är ju bara för go. Tänk att man kan älska ett litet barn så mycket.  Jag älskar mina egna barn naturligtvis.  Men att efter så kort tid kunna älskar någon annans barn...helt otroligt. Jag älskar det lilla livet. När hon är mätt och belåten så ser hon så nöjd ut. Jag hade henne liggandes på mig och hon somnade till ljudet av mitt hjärta. Det var så mysigt. Jag är en mycket stolt farmor som kommer göra allt för mitt barnbarn.

Jag har tagit en hel del foton och jag ska få dom utskrivna. Kan vara roligt o ha. Några kommer här i bloggen. Jag hoppas ni sover gott nu i denna sena timma. Jag ska försöka komma till ro. God natt och sov gott

image

image

image

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: