web analytics
Gå till innehåll

Underbara unge :-)

Min sexårige son skulle på maskerad på dagis idag. Han ville vara en riddare. Jag tänkte att vi gör en krona till honom så kan han bli en kunglig riddare och det ville han bli. Jag och Stéphanie samt hennes kompis Erika satt i köket i går och ritade, klippte och fixade med hans krona och skärp. Det tog sin lilla tid och han längtade till morgondagen.

Morgondagen kom och det var dags att gå upp i morse. Sonen ville inte gå upp. Jag tvingade upp honom för det var ju dags att gå till dagis. Han skulle inte gå på någon maskerad sa han. Något surt tillika. Jag sa att han inte behövde gå på maskeraden men till dagis skulle han. Det blev en del slit i morse med andra ord.

När vi kom till dagis så var det samma åsikter. Han skulle minsann inte ha kronan på sig och han skulle inte på någon maskerad. Jag fick iaf en puss ändå när jag gick och jag lämnade sakerna på hans hylla utifall att han ville klä ut sig.

När jag hämtade honom så frågade jag dagisfröken om han ville klä ut sig till sist och det hade han gjort. Han hade varit så glad och så fin. Jag fick se foton på honom och han var så söt! De hade ätit popcorn och haft det så mysigt.

När vi gick hemåt så frågade jag hur det var på maskeraden och det hade varit roligt. Men så säger han till mig att det var tur att jag inte var där. Varför frågade jag. Det fanns inget kaffe säger han då...hahahaha....gullungen!

Ikväll har jag varit på föräldramöte och fått höra samma sak av syo som förra gången. Nästan iaf. Det är skönt att vara hemma igen, men nu blir det sängen. Hoppas ni alla har haft en fin dag. Önskar er en fin kväll!

Instagram
Intressant?

1 reaktion på ”Underbara unge :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: