web analytics
Gå till innehåll

Underbaraste ♥️ Mina två hjärtan ♥️

Barnbarn är livets efterrätt. Jag har fått ha två av mina barnbarn i några dagar och det har varit helt underbart. Dom är så duktiga. Nellie ska bli 9 år i sommar och Sebastian ska bli 7 år. Lättare barn än dom får man leta efter. Dom gör det dom blir tillsagda att göra. Inga konstigheter. Så skönt.

Vi åkte iväg i morse och lämnade dom på skolan. Sedan åkte Stéphanie och jag till affären för att handla. Vi kompletterade till middagen. Barnen ville ha kycklingklubba, nuggets, pommes och potatis. Dom åt så bra. Dom är roliga. Vi frågade vad dom ville ha till mat. Svaret blev: Ingen pasta. Hahaha....pasta brukar annars vara barns favorit men Nellie och Sebastian ville ha riktig mat sa dom.

Ja. Pasta är kanske inte så nyttigt men jag älskar spagetti med köttfärssås. Det och pannkakor. Dock inte tillsammans haha. Jag trodde först dom skulle välja tacos. Nellie älskar tacos, men det blev kyckling.

I morgon åker dom hem till sin mamma. Jag hoppas dom får mysiga dagar där.

Jag hoppas ni alla får en finkväll. Kram kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.