web analytics
Gå till innehåll

Underbart sommarväder

Idag har jag haft Pontus hemma då han hade feber igår. I morgon kan han gå för han har mått bra idag. Han har spelat lite tv-spel och jag har suttit och tittat på. Han är duktig. Jag förstår inte hur han kan komma ihåg vad alla knappar är till för på kontrollen. Han fixar det galant. Annat kan man säga om mig. Det var bättre förr när man bara hade två knappar att välja mellan på kontrollen. Idag är det flera stycken och varje knapp har en funktion. Ja tekniken går framåt.

Jag och Stéphanie gick upp till graven med blommor. Hampus hade plockat en blomma som han ville vi skulle ta med så det gjorde vi. Jag tvättade av stenen och vattnade blommorna och satte nya. Det såg fint ut. I år är det fem år sedan han gick bort. Jag förstår inte vart tiden har tagit vägen. Man hinner inte med. Lille Nellie ska bli ett år om några veckor och hon har sina stapplande steg. Det var inte så längesedan som hon låg i famnen och sov bort flera timmar.

I sommar är det 11 år sedan vi flyttade hit. Vi kom från Skåne. lämnade alla bakom oss och landade på en ö där jag egentligen inte hade någon annan än min man. Jag ångrar inte flytten för den har gett mig så mycket. Jag tyckte jag var något så när modig som tog mina fem barn och flyttade 30 mil ifrån mitt nätverk. Tänk då pappa som flyttade hit på sin 74-årsdag?! Det kallar jag för modigt!

Jag och Stéphanie tog en långpromenad med Sally innan. Det var skönt och komma ut och gå lite i värmen. Har precis kommit ut från duschen nästan och ska faktiskt hoppa ner under mitt täcke. Jag är trött efter dagens bravader. Jag hoppas att ni har haft en fin dag. God natt och sov gott på er!

1 reaktion på ”Underbart sommarväder

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: