web analytics
Gå till innehåll

Underbart

Jag hittade ett klipp på aftonbladet som jag bara måste dela med mig. Helt otroligt så berörande det var. Kika här. Barnen är i skolan idag. Beatrice har fått en förkylning som heter duga men hon ville gå till skolan. Hon var pigg i övrigt så det går nog bra.

Idag  ska jag på utvecklingssamtal om Hampus på dagis. Ska bli intressant och höra vad de har att säga. Jag ska fråga dom om hans hörsel på dagis för jag tycker ibland att han hör dåligt. Han uttalar inte alla ord heller som de ska. Jag vet att det kan ta tid och att det är olika från person till person men jämför man med Pontus som är nästan 2 år yngre så kan han säga de ord som Hampus inte kan. Man ska inte jämföra barnen i heller men jag måste höra om de har märkt något på dagis.

Annars blir det att ta det lugnt idag. Jag har en massa tvätt som jag borde ta hand om och jag har ett rum som ska fixas i ordning. Vi köpte ju bäddsoffa till pojkarnas rum och jag har börjat sortera deras leksaker. Det finns lite kvar att göra där inne så det står på listan att göra idag.

Ni får ha en fin dag.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Underbart

  1. Ötjejen

    Ja, alla dessa måsten! Men det är alltid spännande att höra hur det går för ens barn! Själv ska jag till min dotters dagis på Äppelfest i eftermiddag! Ha en superfin dag du också! Kramar!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: