web analytics
Gå till innehåll

Unika hemmasydda gardiner

Jag känner för att ändra om lite här hemma. Nya mattor eller gardiner. Det behöver inte vara något avancerat utan något enkelt räcker. et behövs bara så lite för att det ska förändras en del. Jag syr mina egna gardiner så det är nog tyger jag ska leta upp. Det finns en hel sjö av olika sorters tyger så man borde hitta något som man gillar. Jag har redan hittat ett tyg som jag verkligen fastnade för. Inne hos textilgallerian.se finns en hel del fina tyger. Jag fastnade speciellt för en. Det var ett ljust tyg med björkar och fåglar. När jag ser fåglar så tänker jag på min avlidna pappa. Han älskade fåglar.

Tyget heter Björkdungen och kostar 149 kr metern. Jag tror att den hade passat bra i mitt vardagsrum. Vi har soffan framför fönstret så längden hade gått bakom soffan. Vi har en brun skinnsoffa och färgen på tyget hade gjort sig bra bakom den

Det tar inte så lång tid att sy en gardin egentligen. Det som tar sin lilla tid är att mäta upp tyget och sedan sätta nålar så man vet vart man ska sy. Charmen med hemmasydda gardiner är att de blir unika. Ingen annan har ju en sådan gardin hemma.

Syr ni egna gardiner eller köper ni dom färdiga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: